FB-fotos3.jpg

Stor duel om andenpladsen mellem Team Fjelsted og Region Varde

28-08-2017

Onsdag aften kæmpes der på Fyn om at efterfølge Slangerup til DM-finalen I Metal Speedway League. Team Fjelsted skal vinde med mindst 12 point.

Det er en stor match i Metal Speedway League, som onsdag aften udkæmpes på Fyn med Team Fjelsted som hjemmehold mod Region Varde Elitesport.

Mens Slangerup SK ikke længere kan nås på førstepladsen, så er der stadig andenpladsen at køre om for direkte adgang til DM-finalen onsdag den 20. september, og den køres så af samme grund netop i Slangerup.

Før den indbyrdes duel onsdag aften er Region Varde Elitesport på andenpladsen med 16 point, mens Team Fjelsted følger lige efter med 14 point. Bonuspointet til det bedste indbyrdes hold, er Region Varde snublende tæt på, da de vandt den første match med 47-36, så Team Fjelsted skal vinde med 12 point, hvis de skal gå forbi Region Varde, og stadig selv have chancen for at afgøre det I sidste runde, hvor fynboerne møder Esbjerg, mens Region Varde møder Holstebro.

- Det er to holdledere med respekt for hinandens hold, og Region Varde er et stærkt hold. I første omgang vil vi prøve at vinde, og så vil vi se, om vi kan få chancen for at vinde med 12, selvom vi ved, at det bliver meget svært, siger Team Fjelsteds sportschef Morten Svendsen, som ser nogle af de samme styrker i modstanderen, som hans eget hold har. Begge hold har bredde og god form.

- Der hvor vi er stærke, der er vi også, og omvendt. Der hvor vi måske kunne sige, at vi kunne slå til mod dem, der vil de måske også kunne ramme os, så det ser meget tæt og spændende ud med to gode og jævne hold, siger Svendsen, som dog har udset sig plads fire på holdene som et sted, hvor B-køreren Patrick Hougaard måske kan gøre en forskel mod C-køreren Mikkel B. Andersen.

Hos Region Varde tror man også på en tæt og spændende match.

-Man er dum, hvis man ikke har respekt for Team Fjelsted, som er et godt hold. De stiller ikke meget anderledes, end det hold, der fik bank i Varde, men de er et stærkt hold hjemme, og Metal Speedway League er fyldt med tætte matcher, så det handler om at være klar og give fuld gas, og vi kører derover for at vinde, siger Region Varde Elitesports holdleder Steven Andersen, som ikke vil høre tale om bonuspointet.

- Jeg skal ikke tale om bonuspoint og smalle nederlag. Vi kører ikke derover for at få bonus, men for at vinde, siger holdlederen, som dog meget vel kan ende direkte i DM-finalen netop på grund af det omtalte bonuspoint, som derfor også presser Team Fjelsted til at være aggressive hele matchen igennem.

Team Fjelsted har Peter Kildemand tilbage efter den skade, der i lørdags holdt ham ude af Grand Prix-løbet i Polen, og Anders Thomsen vender også tilbage.

- Måske er det en fordel, at de har fået en lille pause og er sultne, men det må vi se, siger Morten Svendsen, som skal op mod et formstærkt fynsk hold.

- Hele mit hold er godt kørende for tiden, og vi skal have gang i den gode holdånd. De har Anders Thomsen og Frederik Jakobsen flyvende for tiden, og på sine gode dage kan Kildemand slå alle, men jeg har også fem kørere, som på deres gode dage kan køre fra alle, siger Steven Andersen.

Holdopstillinger til matchen:

TEAM FJELSTED:

Peter Kildemand

Frederik Jakobsen

Anders Thomsen

Patrick Hougaard

Christian Thaysen

Sportschef: Morten Svendsen

REGION VARDE ELITESPORT:

Mads Korneliussen

Mikkel Bech

Troy Batchelor

Mikkel B. Andersen

Mads Hansen

Holdleder: Steven Andersen 

Matchen køres onsdag den 30. august kl. 18.30 på Fjelsted Speedway Center

STILLINGEN I METAL SPEEDWAY LEAGUE

1 Slangerup Speedway Klub, 11 matcher, 22 point

2 Region Varde Elitesport,10 matcher, 16 point

3 Team Fjelsted, 10 matcher, 14 point

4 Esbjerg Vikings, 10 matcher, 12 point

5 Holsted Tigers, 10 matcher, 10 point

6 Holstebro Elite, 10 matcher, 8 point

7 GSK Liga, 11 matcher, 5 point

Kontakt os
Luk messenger