FB-fotos10.jpg

Meget på spil onsdag aften for både Team Fjelsted og Esbjerg Vikings

04-09-2017

Metal Speedway League er inde i den afgørende fase, og onsdag aften kører Team Fjelsted for en plads direkte i finalen, mens Esbjerg Vikings kører for som minimum at få værtskabet for semifinalen.

Der er findes ikke ligegyldige matcher i Metal Speedway League, hvor grundserien slutter på torsdag. Med to matcher onsdag og to torsdag, så er der stadig stor spænding om både den sidste direkte finaleplads, samt hvem der får hjemmebanefordelen i den gyser af en semifinale, hvor fire hold skal kæmpe om de to sidste pladser i DM-finalen.

- Vi kører for at få tredjepladsen, og få værtskabet til Esbjerg. Og så skal vi også have mindst én sejr i denne uge, så vi kommer ind til semifinalen med lidt selvtillid, siger Esbjergs holdleder Ib Pedersen om målet for ugen, hvor Esbjerg slutter med to udematcher – onsdag i Fjelsted og torsdag i Grindsted. En sejr onsdag aften kan meget vel opfylde drømmen om hjemmebane i semifinalen, for Team Fjelsted kører torsdag en svær match mod Region Varde Elitesport, som lige nu er 2’er i stillingen. Taber Team Fjelsted den, så kan Esbjerg faktisk også snuppe andenpladsen med direkte adgang til DM-finalen, hvis holdet vinder begge bonuspoint i ugens løb, og netop derfor er det indbyrdes møde onsdag aften så vigtigt.

- Team Fjelsted er et af ligaens bedste hold lige nu, men vi skal køre chancen. Og så er det også en god mulighed for, at få kørt på banen i Fjelsted, hvis nu de skulle blive værter for semifinalen. Og vi vil hellere køre der, end i Varde, som også er i spil til semifinalen, siger Esbjergs holdleder, som har stor tiltro til sin C-kører Michael Palm Toft onsdag aften.

- Vi har sat ham ned som nummer 5 i opstillingen, fordi han har et lavere snit. Men han er i god form og har kørt 12 matcher på 14 dage i England, og han kommer fra Fyn og har fordel af at kende banen. Han skal gøre en forskel for os i denne match, erklærer Ib Pedersen, som har udset sig et par steder, hvor Esbjerg kan slå Team Fjelsted.

- Peter Kildemand lavede kun to point i Polen søndag aften, så han ser ikke ud til at være helt klar efter sit styrt for et par uger siden, så omkring ham og Patrick Hougaard skal vi gøre en forskel, siger han, og putter pres på nogle af de kørere, som ikke har leveret en topvare i år.

- Indenfor en måned skal vi forhandle kontrakter med de danske kørere, og en mand som Rene Bach forventer jeg stempler ind onsdag aften, lyder det fra Ib Pedersen, som også nærer store forhåbninger til den norsk/polske veteran, 44-årige Rune Holta, som erstatter den skadede holdkaptajn Niels Kristian Iversen.

Holdopstillinger til matchen:

TEAM FJELSTED:

Peter Kildemand

Frederik Jakobsen

Anders Thomsen

Patrick Hougaard

Jason Jørgensen

Sportschef: Morten Svendsen

ESBJERG VIKINGS:

Rune Holta

Rene Bach

Oliver Berntzon

Tim Sørensen

Michael Palm Toft

Holdleder: Ib Pedersen         

Matchen køres onsdag den 6. september kl. 18 på Fjelsted Speedway Center

STILLINGEN I METAL SPEEDWAY LEAGUE

1 Slangerup Speedway Klub, 11 matcher, 22 point

2 Region Varde Elitesport,11 matcher, 17 point

3 Team Fjelsted, 10 matcher, 14 point

4 Holsted Tigers, 11 matcher, 13 point

5 Esbjerg Vikings, 10 matcher, 12 point

6 Holstebro Elite, 12 matcher, 10 point

7 GSK Liga, 11 matcher, 5 point

Kontakt os
Luk messenger