FB-fotos9.jpg

Holsted på besøg i Slangerup som skal finpudse før DM-finalen

04-09-2017

Grundserien i Metal Speedway League slutter først torsdag, men er allerede vundet af Slangerup Speedway Klub, som onsdag aften mod Holsted tester formen på hjemmebane, hvor holdet også skal optræde i DM-finalen. 

Nogle vil sige, at matchen onsdag aften ikke betyder noget, men det får du ikke nogen hos de to hold til at sige. For Slangerup SK er det en fejring af sejren i grundserien foran det trofaste publikum, som endnu ikke har set førerholdet tabe hjemme i sæsonen, og så er det også et vigtigt skridt mod at holde farten på hjemmebanen, hvor DM-finalen skal køres onsdag den 20. september.

For Holsted Tigers er matchen bestemt heller ikke ligegyldig. Flasker resultaterne sig – og vinder Holsted matchen her – så kan holdet stadig få tredjepladsen og hjemmebanefordelen i semifinalen fredag den 15. september.

- Vi gør noget ud af alle matcher, og vi vil kæmpe med næb og kløer for sæsonens sjette hjemmesejr af seks mulige, og vi vil kæmpe for at tage alle bonuspoint som bedst indbyrdes mod alle de andre hold, siger Slangerup-holdleder Lars Munkedal om det, hjemmeholdet kører for.

Han påpeger, at matcherne mod Holsted altid er gode.

- Det gælder både ude og hjemme, og selvom vi tabte med otte point derovre, så snød det lidt, for matchen var tættere end det, så det skal nok blive spændende onsdag aften, siger han, der med sin holdopstilling også signalerer, at det bestemt ikke er ligegyldigt. Kenneth Kruse Hansen får nemlig den ærgerlige tjans som oversidder, selvom det i et rent rotationsprincip måske havde været mere naturligt, at lade den stærkere Mikkel Michelsen sidde over. Alt sammen handler det om, at Richard Lawson skal ud at køre match nummer to, som er kravet for at kunne træde ind i DM-finalen ved skader.

- Det er da et bevidst valg, at Mikkel ikke skal sidde over, fordi han er stærkere end Kenneth, bekræfter Munkedal.

Holsted Tigers kommer for at tanke selvtillid før semifinalen fredag den 15. september.

- Vi skal over og køre en god match, for at få holdet tømret sammen før semifinalen, som vi jo ved, at vi skal ud at køre. Og når vi så forhåbentlig har kvalificeret os til at køre DM-finalen i Slangerup den 20. september, så er det jo en god mulighed for os allerede på onsdag at få testet DM-finalebanen, så kort tid før finalen, men en sejr betyder også noget for moral og selvtillid, siger Holsted Tigers-holdleder Thomas Baastrup, og den er Lars Munkedal enig i, selvom hans hold for længst har vundet grundserien.

- På den ene side, så betyder det for mig ikke noget, om vi går ubesejret igennem, når vi allerede har vundet grundserien, men psykologisk kan det godt betyde noget i en så mental sport som speedway, at de andre hold alle ved, at vi har banket dem alle sammen hjemme i Slangerup før finalen der. Men finalen starter på 0 point for alle hold, og det bliver en helt ny match med fire gode hold, hvor alle kan vinde på dagen, uanset hvor store favoritter vi bliver gjort til på hjemmebane, siger han, der forventer et sultent Holsted-hold onsdag aften.

- De har haft en kedelig sæson, og søger nok lidt oprejsning. Det bliver ikke nemt, vurderer han.

Holdopstillinger til matchen:

SLANGERUP SPEEDWAY KLUB:

Mikkel Michelsen

Richard Lawson

Michael Jepsen Jensen

Andreas Lyager

Kenni Nissen

Holdleder: Lars Munkedal

HOLSTED TIGERS:      

Krzysztof Buczkowski

Rasmus Jensen

Bjarne Pedersen

Jonas Jeppesen

Martin Steen Hansen

Holdleder: Thomas Baastrup

Matchen køres onsdag den 6. september kl. 18.30 på Slangerup Speedway Center

STILLINGEN I METAL SPEEDWAY LEAGUE

1 Slangerup Speedway Klub, 11 matcher, 22 point

2 Region Varde Elitesport,11 matcher, 17 point

3 Team Fjelsted, 10 matcher, 14 point

4 Holsted Tigers, 11 matcher, 13 point

5 Esbjerg Vikings, 10 matcher, 12 point

6 Holstebro Elite, 12 matcher, 10 point

7 GSK Liga, 11 matcher, 5 point

Kontakt os
Luk messenger