FB-fotos6.jpg

GSK Liga lukker sæsonen ned mod Esbjerg Vikings

05-09-2017

Grindsted-holdet slutter som det eneste hold udenfor semifinale eller finale i Metal Speedway League, men vil takke den ærgerlige sæson af med en god præstation og sejr på hjemmebane.

Det har ikke været GSK Ligas sæson. 5 point i 11 matcher betyder, at holdet ikke kan nå semifinalen, før sæsonens sidste match i grundserien torsdag aften mod Esbjerg Vikings – den match, som onsdag i sidste uge blev udsat på grund af regn.

-Vi vil slutte godt af og vinde foran voret eget publikum. Vi stiller stadig stærkest muligt op, selvom vi siden i onsdags er røget ud af kampen om semifinalepladserne. Det er samme opstilling, som vi skulle have kørt med i onsdags, siger GSK-holdleder Morten Peterson, som siger, at det er holdet, han tror på kan gøre det.

GSK Liga mistede i fredags enhver mulighed for at hente Holstebro Elite, da Holstebro vandt det dramatiske heat 14 i Varde, hvor holdet scorede 5-1 i sidste heat og vandt med et enkelt point, 43-42.

-Det var da ærgerligt for os, at kigge på, men det var jo ikke i det heat, at vores sæson gik i stykker. Der er mange andre heats, hvor vi enten ikke har været gode nok, eller hvor vi har været uheldige. Og jeg synes vi har været uheldige, men uden at det er en dårlig undskyldning. Det er jo også et cadeau til Metal Speedway League, at dem, som det ikke kører for, de bliver straffet. Der er ingen nemme matcher, siger Peterson, og lyder dermed som flere andre holdledere efteråret igennem, hvor det har stået klart, at der er tale om en sjældent tæt og jævnbyrdig liga, hvor alle slår alle.

GSK Ligas to sejre i denne sæson, er begge hentet på hjemmebane . mod henholdsvis Holsted og Holstebro, som man også fik bonuspointet imod. En sejr over Esbjerg vil trods alt sikre gevinst i halvdelen af sæsonens hjemmebanematcher, hvilket man altså går efter.

-Jeg havde selvfølgelig helst set, at vi havde muligheden for at køre os i semifinalen i denne match, men vi er stadig motiveret for at slutte godt af, understreger Morten Peterson.

Esbjerg Vikings kommer med gashåndtaget brandvarmt, for onsdag aften kører holdet i Fjelsted. Før den match er Esbjergs muligheder stadig, at køre sig direkte i DM-finalen, hvis en række resultater flasker sig, men mest sandsynligt ligner det en kamp for Esbjerg om at få tredjepladsen, som giver værtskabet for semifinalen med holdene 3-6, men med alle indtægter til værten, og Esbjerg kender økonomien, efter at de tjente en pæn sjat på tilsvarende værtskab for sidste års DM-semifinale, som sendes direkte på TV 2 SPORT.

-Vi vil gerne have matchen til Esbjerg igen, men nu må vi se. Vi skal vinde en af denne uges matcher, for man skal også komme skarp ind til en semifinale, siger holdleder Ib Pedersen om ugens to opgaver, hvor man altså torsdag aften slutter sæsonen af i Grindsted.

Holdopstillinger til matchen:

GSK LIGA:

Przemyslaw Pawlicki

Nicklas Porsing

Nicholas Morris

Patrick Hansen

Emil Grøndal

Sportschef: Morten Svendsen

ESBJERG VIKINGS:

Rune Holta

Rene Bach

Oliver Berntzon

Michael Palm Toft

Kasper Andersen

Holdleder: Ib Pedersen              

Matchen køres torsdag den 7. september kl. 18 på Kjærgaard Speedway Arena i Grindsted


Kl. 18.30: Slangerup Speedway Klub-Holsted Tigers
Torsdag:
Kl. 18.00: GSK Liga-Esbjerg Vikings
Kl. 18.00: Team Fjelsted-Region Varde ElitesportUgens matcher i Metal Speedway League:

 Onsdag:

 Kl. 18.00: Team Fjelsted-Esbjerg Vikings

 Kl. 18.30: Slangerup Speedway Klub-Holsted Tigers

 Torsdag:

 Kl. 18.00: GSK Liga-Esbjerg Vikings

 Kl. 18.00: Team Fjelsted-Region Varde Elitesport

Yderligere oplysninger:

GSK Ligas holdleder Morten Peterson: Tlf. 5373 7281

Esbjergs holdleder Ib Pedersen: Tlf. 2291 1419

Kontakt os
Luk messenger